bijdevlaamseschuur@gmail.com

  Bel ons op 06 36501973

Kosten en voorwaarden

Onze bed and breakfast is gelegen tegenover onze woonboerderij De Vlaamse Schuur. U verblijft in een eigen huisje met kleine patio voor uw privégebruik. Daarnaast bent u welkom om op afspraak onze grote tuin en dieren te bezoeken.

De sfeervolle B&B bestaat uit een woonkamer met zithoek, bureautje, eettafel, keukenblok; een apart toilet; een slaapkamer met comfortabele boxspring, grote hang- en legkast en een badkamer en suite met douche.

Kosten

Een overnachting voor 1 of 2 personen kost € 90,- excl. toeristenbelasting (€1,- pppn) en maaltijden.

Extra personen (op 2 persoonsslaapbank in woonkamer) kosten €40,- pppn excl. toeristenbelasting (€1,- pppn) en maaltijden.

Een vers ontbijt of kleine maaltijd kunt u bijboeken voor € 7,50 per persoon (zie: extra's)

Kinderen

Kinderen zijn van harte welkom, maar over kinderen onder de 6 jaar hebben we graag even overleg. De inrichting van Bij de Vlaamse Schuur is minder geschikt voor kleine kinderen. We hebben binnen glasplaten, lage stopcontacten zonder beveiliging en geen kinderbedden of -stoelen. Buiten is een vijver en de tuin en dieren zijn kwetsbaar. We vragen ouders dan ook om hun kinderen goed te begeleiden. Verblijf is ten alle tijden op eigen risico.

Overig

Omdat we zelf dieren hebben (die niet in de B&B komen), zijn andere huisdieren helaas niet welkom.

Roken is in de B&B niet toegestaan. Buiten alleen op de aangewezen plaatsen.

Voor drugsgebruik geldt op het hele terrein een zero-tolerance beleid.

Via het formulier op de volgende pagina vraagt u een reservering aan. Deze is pas definitief na schriftelijke (e-mail) bevestiging.

Wij staan ook vermeld op booking.com en bedandbreakfast.nl.

KvK-nummer 78464579.